Metaltex

Filter

Viser alle 6 resultater

Hold dine badeartikler pænt organiseret ved hjælp af denne Onda-badeværelseshylde i 2 niveauer med kroge fra Metaltex. Den er lavet af belagt metal med en rustbestandig Polytherm-belægning. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 429
Det hængende Gale-tørrestativ fra Metaltex kan hænges over døren eller brusevæggen for at tilbyde en pladsbesparende løsning til tørring af tøj og håndklæder. Den har tre niveauer og en samlet tørrelængde på 11 meter. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 504
Hold dine badeartikler pænt organiseret ved hjælp af denne hjørnehængte Onda-badeværelseshylde i 2 niveauer fra Metaltex. Den er lavet af belagt metal med en rustbestandig Polytherm-belægning. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 457
Tidy-Tex-holderen til opvaskebørster og sæbe fra Metaltex er ideel til at holde dit vaskområde ryddeligt og organiseret. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 266
Den justerbare Unifit-bestikbakke med tre rumdelere fra Metaltex er en genial bestikbakke, der kan tilpasses din skuffe, så hele længden udnyttes. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 239
Dette alsidige, foldbare Rotterdam-tørrestativ med vinger fra Metaltex er robust og stærkt med en samlet tørrelængde på 22 meter. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 647
Se priser og info på nettet
Logo