Perel

Filter

Viser 1–12 af 33 resultater

Denne smukke og praktiske FP400 borddug fra Perel er alsidig i anvendelse; den kan bruges til alle former for begivenheder; fra en lille fødselsdagsfest til enhver større begivenhed. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 359
Perel-brændekurven er en attraktiv brændekurv, som også kan anvendes som grill. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 582
Perels digitale termostat gør det muligt for dig at holde hjemmet eller kontoret på en behagelig temperatur. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 434
Dette dobbelte tøjstativ MP62 fra Perel er en basal løsning til opbevaring af dit tøj. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 687
Dette dobbelte tøjstativ MP62 fra Perel er en basal løsning til opbevaring af dit tøj. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 548
Denne smukke og praktiske FP206 dug til barborde fra Perel er alsidig i anvendelse; den kan bruges til alle former for begivenheder; fra en lille fødselsdagsfest til enhver større begivenhed. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 287
Denne smukke og praktiske FP205 dug til barborde fra Perel er alsidig i anvendelse; den kan bruges til alle former for begivenheder; fra en lille fødselsdagsfest til enhver større begivenhed. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 302
Denne smukke og praktiske FP200 dug til barborde fra Perel er alsidig i anvendelse; den kan bruges til alle former for begivenheder; fra en lille fødselsdagsfest til enhver større begivenhed. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 300
Dette solsejl GSS4360 fra Perel har en firkantet overflade på 13 m² og er en ideel løsning til dine udendørsarealer og giver dem et smukt, moderne look, samtidig med at det giver beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 857
Dette solsejl GSS4360 fra Perel har en firkantet overflade på 13 m² og er en ideel løsning til dine udendørsarealer og giver dem et smukt, moderne look, samtidig med at det giver beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 498
Dette solsejl, GSS4500, fra Perel, som har en firkantet overflade på 25 m², er en ideel løsning til dine udendørsarealer og giver dem et smukt, moderne look, samtidig med at det giver beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,056
Dette solsejl, GSS4500, fra Perel, som har en firkantet overflade på 25 m², er en ideel løsning til dine udendørsarealer og giver dem et smukt, moderne look, samtidig med at det giver beskyttelse mod solens skadelige UV-stråler. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 901
Se priser og info på nettet
Logo