Pewag

Filter

Viser 1–12 af 25 resultater

Pewag snekæderne N 62 ST Nordic Star er velegnede til køretøjer, hvorpå kun kæder med små led må blive brugt og er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 486
Snekæderne Pewag N 68 ST Nordic Star er velegnede til køretøjer, hvorpå kun kæder med små led må blive brugt og er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 486
Pewag snekæderne N 75 ST Nordic Star er velegnede til køretøjer, hvorpå kun kæder med små led må blive brugt og er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 520

Pewag-snekæderne RS9 62 Servo 9 er kun 9 mm tynde på indersiden og er derfor specielt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 730
Pewag-snekæderne RS9 67 Servo 9 er kun 9 mm tynde på indersiden og er derfor specielt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 875
Pewag-snekæderne RS9 67 Servo 9 er kun 9 mm tynde på indersiden og er derfor specielt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 853
Pewag snekæderne RSS 64 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,126
Pewag snekæderne RSS 67 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,126
Pewag snekæderne RSS 68 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,185
Pewag snekæderne RSS 68 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 1,177
Pewag snekæderne RSS 77 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,268
Pewag snekæderne RSS 77 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 1,207
Se priser og info på nettet
Logo