Sealskin

Filter

Viser alle 11 resultater

Dette elegante, grå Coloris-badeforhæng fra Sealskin har et elegant design og er det perfekte supplement til dit bruseområde! Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 371

Dette badeforhæng Linje fra Sealskin har et simpelt men stilfuldt design, og vil være et fantastisk valg til dit badeområde.

Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 283
Dette grå Madeira-badeforhæng fra Sealskin er et ideelt valg til dit bruserområde. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 376
Dette Perle-badeforhæng fra Sealskin, som har et dekorativ mosaikmønster og glans, er et perfekt valg til dit bruseområde. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 253
Dette Prisma-badeforhæng fra Sealskin vil være et ideelt valg til dit bruserområde. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 386
Denne modulære badeforhængsstang fra Sealskin vil være perfekt til dit badeværelse! Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 522

Denne sikkerhedsbademåtte Doby fra Sealskin sørger for et sikrere fodfæste på glatte brusegulve. Den vil være et fantastisk supplement til alle badeværelser!

Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 318
Denne teleskopiske badeforhængsstang på 155-255 cm fra Sealskin er perfekt til dit badeværelse! Den er lavet af robust, rustfrit stål og har en mat aluminiumsfinish. Gratis levering Leveringstid: 7 dage.
kr. 408
Denne badeforhængsstang fra Sealskin måler 80-130 cm og er perfekt til dit badeværelse! Den er fremstillet af rustfrit stål med en smuk, hvid finish og endehætter. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 301
Denne Angora-bademåtte måler 55 x 60 cm, og den har et enkelt og elegant look. Den absorberer vand på perfekt vis. Den ekstrabløde mikrofibermåtte er desuden meget behagelig for fødderne. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 349
Toiletrulleholderen Acero fra Sealskin vil være en praktisk såvel som dekorativ tilføjelse til dit badeværelse. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 266
Se priser og info på nettet
Logo