Dele & tilbehør til fartøjer

Filter

Viser 1–12 af 23 resultater

Dette motormonteringssæt 68624 fra Intex er kompatibelt med Intex oppustelige både, der har indbyggede monteringsbeslag til motor. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 308
Disse båddækhængsler til biminitoppe giver maksimal korrosionsbestandighed og holdbarhed i et saltvandsmiljø. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 300
Dette praktiske bådsæde er et perfekt valg, når du vil fiske eller blot nyde solen på båden. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 566
Dette praktiske bådsæde er et perfekt valg, når du vil fiske eller blot nyde solen på båden. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 827

Denne båtstol er et glimrende valg til din båd, det giver en komfortabel og praktisk placering i båden. Det er ideelt, om du fisker eller solbadning.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 413

Denne praktiske båtstol med blød polstring er et perfekt valg til brug i båden, når der fiskes eller fornøjelse i solen.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 512
Denne elektriske påhængsmotor har en maksimum fremdrift på 86 lb. Denne kraftfulde og stille motor har et skaft med en længde på 101,6 cm. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,326
Denne elektriske trollingmotor har en maksimal drivkraft på 36 lb. Denne kraftige, men lydsvage motor har en aksellængde på 76 cm. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,429
Denne elektriske trollingmotor har en maksimal drivkraft på 46 lb. Denne kraftige, men lydsvage motor har en aksellængde på 91,4 cm. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,565
Denne elektriske trollingmotor har en maksimal drivkraft på 55 lb. Denne kraftige, men lydsvage motor har en aksellængde på 91,4 cm. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,727
Denne blå, oppustelige fender til båd med et glat design og en højglansfinish giver bådene maksimal beskyttelse under fortøjning. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 554
Denne sorte, oppustelige fender til båd med et glat design og en højglansfinish giver bådene maksimal beskyttelse under fortøjning. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 554
Se priser og info på nettet
Logo