Erhverv & industri

Filter

Viser 1–12 af 75 resultater

Dette sæt med kaninnet fra Kerbl er et ideelt valg til indhegning af kaniner. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 819
Denne sammenklappelige trafikkegle med en meget synlig reflekterende stribe er let i vægt og kompakt, så den kan nemt lægges i bilens bagagerum og bruges i tilfælde af maskinskade. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 421
Disse drejehjul har hver en maks. bæreevne på 50 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 295
Disse drejelige hjul med dobbelte bremser har hver en maks. bæreevne på 80 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 282
Disse drejelige hjul med dobbelte bremser har hver en maks. bæreevne på 120 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 375
Disse drejelige hjul med dobbelte bremser har hver en maks. bæreevne på 50 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 237
Disse drejelige tvillingehjul har hver en maks. bæreevne på 100 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne mv. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 200
Denne fåreindhegning med 4 paneler vil være uundværlig, hvis du holder får. Den kan bruges til motion, træning eller blot for at holde dine får sikkert indhegnet. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,870
Disse faste hjul har hver en maks. bæreevne på 100 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 198
Disse faste hjul har hver en maks. bæreevne på 180 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 399
Disse faste hjul har hver en maks. bæreevne på 45 kg, og de er det perfekte tilbehør til småt udstyr og møbler såsom arbejdsbænke, vogne, sofaborde, plantestativer, bogreoler, indkøbsvogne m.m. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 154
Denne frisørstol med vask giver folk mulighed for at slappe af, mens de nyder at få vasket hår hos frisøren. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,548
Se priser og info på nettet
Logo