Fontæner & havedamme - tilbehør

Filter

Viser alle 12 resultater

Denne robuste og pålidelige Cascademax 14000-dampumpe fra Ubbink er blevet særligt designet til at drive et vandfald eller et vandløb. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 2,999
Denne robuste og pålidelige Cascademax 9000-dampumpe fra Ubbink er specielt fremstillet til at drive et vandfald eller et vandløb. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 2,442
Dette fisketårn fra Ubbink med en højde på 120 cm er et havedamstilbehør, der giver dig mulighed for at se på dine havedamsfisk fra et helt nyt perspektiv. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,865
Dette havevandfald fra Ubbink, lavet af rustfrit stål, vil utvivlsomt være et smukt og dekorativt vandarrangement i din have. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,704
Vores LED-lampe fra Ubbink giver dig en smuk belysning og mange spændende effekter på vandoverfladen. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 581
Denne Ubbink pumpeslange til springvand er af en betydelig længde på 5 meter, så du har rigelig rækkevidde til at forsyne dine vandfigurer, selv om pumpen er et stykke væk. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 403
Denne pumpeslange fra Ubbink er af en betydelig længde på 5 meter, så du har rigelig rækkevidde til at forsyne dine vandspil, selv hvis pumpen er et stykke væk. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 461
Denne Ubbink Eli-Indoor 350i springvandspumpe med Ubbink-teknologi er en klassisk springvandspumpe designet til vandfunktioner og springvand. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 343
Elimax 4000-dampumpen med Ubbink-teknologi er primært designet til at blive brugt som springvandspumpe, til vandfunktioner og som springvand. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,255
Vandfunktionen AcquaArte Amphora fra Ubbink er genial, fordi den både er dekorativ og fungerer som et filtreringssystem. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,942
Denne 20,5 cm høje, vandsprøjtende frø fra Ubbink er det perfekte valg, hvis du er på udkig efter et sjovt element til dit havebassin. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 461
Denne multifunktionelle fontænepumpe kan benyttes til fontæner og vandspil og har en kapacitet på 1750 liter i timen. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 455
Se priser og info på nettet
Logo