Hjulsystemer til køretøjer

Filter

Viser 1–12 af 98 resultater

Denne højpræsterende dobbeltcylinderfodpumpe fra Draper Tools er særligt velegnet til applikationer, hvor der kræves et højt volumen af luft eller hurtig inflation. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 271
Denne højpræsterende dobbeltcylinderfodpumpe fra Draper Tools er særligt velegnet til applikationer, hvor der kræves et højt volumen af luft eller hurtig inflation. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 366
Pewag snekæderne N 62 ST Nordic Star er velegnede til køretøjer, hvorpå kun kæder med små led må blive brugt og er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 486
Snekæderne Pewag N 68 ST Nordic Star er velegnede til køretøjer, hvorpå kun kæder med små led må blive brugt og er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 486
Pewag snekæderne N 75 ST Nordic Star er velegnede til køretøjer, hvorpå kun kæder med små led må blive brugt og er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 520

Pewag-snekæderne RS9 62 Servo 9 er kun 9 mm tynde på indersiden og er derfor specielt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 730
Pewag-snekæderne RS9 67 Servo 9 er kun 9 mm tynde på indersiden og er derfor specielt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 875
Pewag-snekæderne RS9 67 Servo 9 er kun 9 mm tynde på indersiden og er derfor specielt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 853
Pewag snekæderne RSS 64 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,126
Pewag snekæderne RSS 67 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,126
Pewag snekæderne RSS 68 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,185
Pewag snekæderne RSS 68 Servo Sport er kun 7 mm tykke på indersiden og er derfor særligt egnet til køretøjer med stramme hjulbrønde. De er ideelle til bykørsel og asfalterede veje. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 1,177
Se priser og info på nettet
Logo