Insektmiddel

Filter

Viser 1–12 af 33 resultater

Denne ultralyd-dyreskræmmer fra Nature kan bruges til at afskrække indtrængende dyr på en human og harmløs måde. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 595
Denne ultralyd-dyreskræmmer fra Nature kan bruges til at afskrække indtrængende dyr på en human og harmløs måde. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 529
Denne elektrisk dyreafskrækker med ultralyd mod mus/insekter 6060108 fra Nature er en fantastisk måde at holde uønskede gnavere og insekter væk fra dit hjem: da den kun bruger ultralyd, er den sikker for dine børn og kæledyr, og human for gnaverne. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 472
Denne elektrisk dyreafskrækker med ultralyd mod mus/insekter 6060109 fra Nature er en fantastisk måde at holde uønskede gnavere og insekter væk fra dit hjem: da den kun bruger ultralyd, er den sikker for dine børn og kæledyr, og human for gnaverne. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 282
Denne elektrisk dyreafskrækker med ultralyd mod mus/insekter 6060109 fra Nature er en fantastisk måde at holde uønskede gnavere og insekter væk fra dit hjem: da den kun bruger ultralyd, er den sikker for dine børn og kæledyr, og human for gnaverne. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 207
Denne 6060107 elektrisk dyreafskrækker med ultralyd mod mus/rotter fra Nature er en fantastisk måde at holde uønskede gnavere væk fra dit hjem: da den kun bruger ultralyd, er den sikker for dine børn og kæledyr, og human for gnaverne. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 382
Denne myggefælde fra Nature præsenterer en effektiv løsning til at slippe af med myg. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 262

Fuglepiggene fra Nature egner sig ideelt til at forhindre utallige fugle i at sætte sig på afsatser, hegn eller solpaneler.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 253
Fuglepiggene fra Nature egner sig ideelt til at forhindre utallige fugle i at sætte sig på afsatser, hegn eller solpaneler. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 396
Fuglepiggene fra Nature egner sig ideelt til at forhindre utallige fugle i at sætte sig på afsatser, hegn eller solpaneler. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 522
Denne ABS muldvarpeafskrækker med ultralyd 6060121 er en fantastisk måde at afskrække muldvarpe og andre uønskede gnavere din have: Da den kun bruger ultralyd, er det sikkert for dine børn og kæledyr og human for skadedyrene. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 315
Denne soldrevne ABS muldvarpeafskrækker med ultralyd 6060122 er en fantastisk måde at afskrække muldvarpe og andre uønskede gnavere din have: da den kun bruger ultralyd, er det sikkert for dine børn og kæledyr og human for skadedyrene. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 395
Se priser og info på nettet
Logo