Isenkram - tilbehør

Filter

Viser 1–12 af 1089 resultater

Denne kompakte BAHCO værktøjstaske har mange lommer, rum og elastikker, så du kan holde fin orden i et bredt udvalg af værktøj og transportere dem nemt. Den har også en hård bund, en polstret skulderrem og lynlåse for nem betjening. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 805
Denne bærbar- og værktøjstaske fra BAHCO vil med sit store, polstrede rum, aftagelige sidesektioner og mange værktøjslommer holde både din bærbar og dine værktøjer sikre og velorganiserede. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 1,113
Denne kompakte og åbne BAHCO-elektrikerværktøjstaske har mange lommer, rum og elastikker, så du kan holde fin orden i et bredt udvalg af værktøjer og nemt transportere dem. Den har også et blødt håndtag og en polstret skulderrem, der gør den nem at bruge. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 807
BAHCO værktøjsbælteposen til elektrikere er en ideel løsning til at holde dine mest anvendte værktøjer og tilbehør praktisk og pænt organiseret under arbejdet. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 499
BAHCO værktøjsbælteposen til elektrikere er en ideel løsning til at holde dine mest anvendte værktøjer og tilbehør praktisk og pænt organiseret under arbejdet. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
DKK 438
Denne BAHCO hårde værktøjskasse med en kapacitet på 60 l er en god løsning til opbevaring og organisering af dit værktøj og gør det let at transportere det. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 465
Denne BAHCO hårde værktøjskasse, som har en kapacitet på 37 liter, er en god løsning til opbevaring og organisering af dine værktøjer og er samtidig let transport dem. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 510
Disse BAHCO hårdføre klips-seler er ideelle til at holde værktøjsbælter eller bukser oppe. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 360
Dette BAHCO kraftige læderbælte er slidstærkt nok til at bruge på arbejde dagligt og stærkt nok til at holde dine værktøjsholdere / poser. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 408
Hold møtrikker og bolte, dele og små håndværktøjer organiseret og inden for rækkevidde i arbejdsområdet ved hjælp af denne magnetiske BAHCO værktøjsbakke. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 242
Dette BAHCO justerbare, hårdføre værktøjsbælte kan tage vægten af værktøjstasker uden at vrides eller gå i stykker. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 373
Med dette omfattende værktøjssæt i 55 dele fra BAHCO, som leveres i en robust værktøjskasse fra BAHCO, er du klar til en lang række gør-det-selv-reparationsjobs. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
DKK 4,722
Se priser og info på nettet
Logo