Kajakker

Filter

Viser alle 5 resultater

Nyd en afslappende sommerdag på vandet med vores Hydro-Force-kajak fra Bestway! Den er glimrende til nybegyndere samt mellemøvede roere, som ønsker en god og robust kajak. Med denne kajak kan du nyde mange timers sjov roning på rolige søer og i åer denne sommer! Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,116
Gør dig klar til en fantastisk sjov dag på vandet med denne Hydro-Force Ventura-kajak fra Bestway. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,367
Gør dig klar til en fantastisk sjov dag på vandet med vores Hydro-Force Ventura X2-kajak fra Bestway. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,958
Denne oppustelige Challenger K1-kajak 68305NP fra Intex er ideel, når du vil udforske søer eller det åbne hav. Denne oppustelige kajak leveres med en aluminiumspagaj, en pumpe, et reparationssæt og en opbevaringstaske. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 993
Denne oppustelige Excursion Pro K1-kajak fra Intex er perfekt til at udforske søer, floder eller det stille hav. Den oppustelige kajak kommer med en pagaj, en pumpe, et reparationssæt og en bæretaske. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,584
Se priser og info på nettet
Logo