Pool - koste & støvsugere

Filter

Viser 1–12 af 15 resultater

Denne elektriske Bestway Flowclear AquaScan-poolstøvsuger holder poolvandet rent ved at suge snavs og affald op, og den er et musthave for enhver ejer af en fritstående pool. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 473
Denne ledningsfri Bestway Flowclear AquaTech-poolstøvsuger holder poolvandet rent ved at suge snavs og affald op, og den er et musthave for enhver ejer af en fritstående pool. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 664
Det bliver meget lettere at rengøre din pool med denne AquaScan elektriske poolrenser. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 644
Denne genopladelige Bestway Lay-Z-Spa-undervandsstøvsuger holder poolvandet rent ved at støvsuge snavs og nedfald op. Den er et glimrende valg til fritstående pools. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 825
Bestway AquaCrawl-poolstøvsugeren holder poolvandet rent ved at suge snavs og affald op, og den er et must-have for enhver ejer af en fritstående pool. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 440
Denne Intex automatiske poolrenser tager sig af arbejdet med at holde bunden af din pool ren. Du skal blot tilslutte den til indsugningen på dit poolfilter, og det vil automatisk støvsuge hele bunden af poolen. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 916
Er du træt af konstant er skrubbe poolbunden? Denne automatiske ZX300 Deluxe-poolrenser fra Intex vil være løsningen på dit problem. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,479
Med denne genopladelige spa- og poolstøvsuger fra Intex kan du nemt fjerne sand og snavs fra din pool. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 862
Denne poolstøvsuger er designet til hurtigt at fjerne sand, grus og andet skidt fra bunden af din pool eller spa. Dens teleskopiske håndtag i aluminium er med ergonomisk greb og låsemekanisme, som kan slås ud til en længde på 195 cm. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 587
Denne bundsuger passer til næsten alle svømmebassiner. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 170
Denne genopladelige poolstøvsuger er et ideelt redskab til rengøring af pooltrapper og hjørner. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,266
Denne poolrenser rengør din pool effektivt og billigt. Den bliver leveret med 10 stk. slangesektioner på 0,8 meter, som kan bruges til pools i forskellige størrelser. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 748
Se priser og info på nettet
Logo