Pudsemaskiner

Filter

Viser alle 7 resultater

Denne trykluftsrystepudser med en slibepude på en diameter på 150 mm er ideel til at give et fint finish på træ, metal, kompositter osv. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 668
Denne båndsliber er perfekt til afkalkning, slibning og polering af svejsninger, til at afgrate, forme taphuller og led samt til andre specialopgaver. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 5,450
Denne kraftfulde oscillerende spindelpudser er ideel til at slibe konturer, buer, krumninger og andre irregulære former. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,613
Denne praktiske rondelsliber er et ideelt værktøj til slibeopgaver såsom fjernelse af maling eller til at jævne træ og til at forme og polere overflader. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,123
Denne slibemaskine til gipsvægge er egnet til slibning eller polering af renoveringsopgaver i hjemmet Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 839
Denne slibemaskine til gipsvægge med støvsugerfunktion er egnet til slibning eller polering af vægge og andre renoveringsopgaver i huset. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 697
Denne slibemaskine til gipsvægge med støvsugerfunktion er egnet til slibning eller polering af vægge og andre renoveringsopgaver i huset. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,180
Se priser og info på nettet
Logo