Sejlads & rafting

Filter

Viser 1–12 af 18 resultater

Denne Hydro-Force-luftpumpe fra Bestway er perfekt til oppustning af paddleboards og andre produkter med højtryksventiler. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 591
Denne oppustelige Voyager 300-gummibåd fra Bestway med kapacitet til to voksne er perfekt til sejlads på vandet eller et fiskeeventyr med de integrerede fiskestangsholdere. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 764
Denne oppustelige Voyager 500-gummibåd fra Bestway med kapacitet til tre voksne er perfekt til sejlads på vandet eller et fiskeeventyr med de integrerede fiskestangsholdere. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,293
Denne oppustelige Treck x3 båd fra Bestway er ideel til en rekreativ tur på en stille sø. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 963
Nyd en afslappende sommerdag på vandet med vores Hydro-Force-kajak fra Bestway! Den er glimrende til nybegyndere samt mellemøvede roere, som ønsker en god og robust kajak. Med denne kajak kan du nyde mange timers sjov roning på rolige søer og i åer denne sommer! Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,116
Denne Hydro-Force Treck x2 Set oppustelige båd fra Bestway er designet med en eventyrer i tankerne. Sættet indeholder 2 årer og en fodpumpe. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 806
Gør dig klar til en fantastisk sjov dag på vandet med denne Hydro-Force Ventura-kajak fra Bestway. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,367
Gør dig klar til en fantastisk sjov dag på vandet med vores Hydro-Force Ventura X2-kajak fra Bestway. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,958
Denne oppustelige Hydro-Force-båd fra Bestway kan bruges som jolle og er egnet til lavt vand. Den er robust og har plads til to voksne. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 670
Nyd en dejlig rotur i poolen eller på stille søer med denne oppustelige Bestway Kondor 2000-gummibåd! Den er egnet til 1 person og har en maks. bæreevne på 80 kg. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 264
Nyd en dejlig rotur i poolen eller på stille søer med denne oppustelige Bestway Kondor 1000 Set-gummibåd! Den er egnet til 1 person og har en maks. bæreevne på 80 kg. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 355
Nyd at ro rundt i poolen eller på en rolig sø med denne oppustelige Bestway Kondor 200-gummibåd! Den er robust og har plads til 1 voksen og 1 barn. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 346
Se priser og info på nettet
Logo