Tilbehør til små dyr

Filter

Viser 1–12 af 296 resultater

Dette luksuriøse Avoriaz-kaninbur fra @Pet giver dine kaniner et fremragende hjem, hvor de kan sove, lege og røre sig. Det består af et hyggeligt loft, en rummelig løbegård og skridsikker stige, med 3 døre og en udtagelig skuffe som gør rengøring let. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,324
Dette Gerlos-kaninbur fra @Pet tilbyder et rummeligt og behageligt sted til dine kaniner, så de kan hvile, lege og motionere. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,149
Giv dine kaniner et hyggeligt hjem med dette kaninbur i 3 niveauer fra @Pet! Dette solide metalbur med 2 træstiger giver masser af plads til at dine små pelsede venner kan sove eller hoppe rundt. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,197
Giv dine kaniner et hyggeligt hjem med dette kaninbur i 3 niveauer fra @Pet! Dette solide metalbur med 2 træstiger giver masser af plads til at dine små pelsede venner kan sove eller hoppe rundt. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 857
Dette luksuriøse Liberty Deluxe kaninbur fra @Pet giver dine kaniner et rummeligt og komfortabelt sted at sove, lege og røre sig. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,282
Det luksuriøse kaninbur Manou fra @Pet giver dine kaniner et rummeligt og komfortabelt sted at sove, lege og røre sig. Det består af et hyggeligt loft, en rummelig løbegård og skridsikker stige, med tre døre og en udtagelig skuffe, som gør rengøring let. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,238
Det luksuriøse kaninbur Manou fra @Pet giver dine kaniner et rummeligt og komfortabelt sted at sove, lege og røre sig. Det består af et hyggeligt loft, en rummelig løbegård og skridsikker stige, med tre døre og en udtagelig skuffe, som gør rengøring let. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,129
Dette luksuriøse Piazza-kaninbur fra @Pet giver dine kaniner et rummeligt og komfortabelt sted at sove, lege og røre sig. Det består af et hyggeligt loft, en rummelig løbegård og skridsikker stige, med 2 døre og en udtagelig skuffe som gør rengøring let. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,443
Dette luksuriøse Piazza-kaninbur fra @Pet giver dine kaniner et rummeligt og komfortabelt sted at sove, lege og røre sig. Det består af et hyggeligt loft, en rummelig løbegård og skridsikker stige, med 2 døre og en udtagelig skuffe som gør rengøring let. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,324
Dette Rome-kaninbur fra @Pet vil helt sikkert være det perfekte bosted for et par kaniner, da det er både rummeligt og hyggeligt! Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 1,654
Det luksuriøse kaninbur Tommy fra @Pet giver din kanin et rummeligt og hyggeligt hjem. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,329
Dette gnaverbur PINKY 3 fra Beeztees er et legeparadis for din gnaver. Det har et et løbehjul og en sjov rutsjebane til at holde dit kæledyr underholdt. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 650
Se priser og info på nettet
Logo