Trailere til køretøjer

Filter

Viser alle 8 resultater

Dette 341534S-sæt fra ProPlus består af et klembeslag og 2 U-beslag. Det er velegnet til brug med et næsehjul med en stangdiameter på 48 mm. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 222
Hvis du vil udstyre din trailer med en kobling, så er denne zinkbelagte 341045-kuglekobling i høj kvalitet fra ProPlus et fremragende valg. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 909

Denne båd anhænger spil støttebenet er en bådtrailer del, der understøtter forreste del af din båd.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 529
Dette bundstøttebeslag, som kommer med kølruller, kan installeres på en bådtrailer til støtte af bunden på båden. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 557

Denne hånd-trailer er velegnet til både op til 4,6 meter og en vægt på op til 160 kg. Traileren har en samlet længde på 3,2 m og med hjælp af de store hjul, er det let at håndtere og gør det let

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,330
Denne kajakvogn gør det nemt for dig at transportere din kajak eller kano fra bilen og ned til vandet. Denne kajakvogn har store aftagelige luftgummihjul og en letvægts aluminiumkonstruktion. Denne vogn kan nemt foldes sammen, opbevares og vil holde til mange års brug. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 621
Disse solide stævnstøtter med dobbelthjul har et robust stålstel og kan monteres på din bådtrailer for at understøtte den nederste del af båden. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,063
Disse kraftige surringsringe er ideelle til sikring af tung last på traileren eller på ladet af lastbilen eller pickuppen. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 553
Se priser og info på nettet
Logo