TV - reservedele & tilbehør

Filter

Viser 1–12 af 46 resultater

Få orden i dit underholdningsområde med dette NewStar flytbare gulvstativ PLASMA-M1700E til fladskærme.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 2,046

Ryd op i dit underholdningsområde med dette loftbeslag til fladskærme PLASMA-C100BLACK fra NewStar.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,480

Ryd op i dit underholdningsområde med dette vægbeslag til fladskærme LED-W560 fra NewStar.

Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 753
Vores enkeltarms skærmbordbeslag er den perfekte måde, hvorpå du kan udnytte pladsen på dit skrivebord. Det kan holde en skærm eller et tv på op til 32" med en maksimalvægt på 8 kg. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 329
Vores enkeltarms skærmbordbeslag er den perfekte måde, hvorpå du kan udnytte pladsen på dit skrivebord. Det kan holde en skærm eller et tv på op til 32" med en maksimalvægt på 8 kg. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 269
Vores justerbare 4-arms monitorstativ giver mulighed for fleksibel placering af dine skærme for maksimal ergonomisk komfort og frigør mere arbejdsplads på dit skrivebord. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 419
Vores dobbeltarms bordbeslag til skærme er den perfekte måde, hvorpå du kan udnytte pladsen på dit skrivebord. Det kan holde to skærme eller tv'er på op til 32" med en maksimalvægt på 8 kg. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 379
Vores dobbeltarms bordbeslag til skærme er den perfekte måde, hvorpå du kan udnytte pladsen på dit skrivebord. Det kan holde to skærme eller tv'er på op til 32" med en maksimalvægt på 8 kg. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 319
Dette bordbeslag til tv-skærm med gasfjeder og dobbelt-arm gør det muligt at placere skærme eller fjernsyn i en perfekt vinkel, mens man holder skrivebordet ryddeligt. Beslaget kan holde to skærme eller fjernsyn på 13"-27". Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 389
Dette bordbeslag til tv-skærm med gasfjeder og dobbelt-arm gør det muligt at placere skærme eller fjernsyn i en perfekt vinkel, mens man holder skrivebordet ryddeligt. Beslaget kan holde to skærme eller fjernsyn på 13"-27". Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 459
Dette bordbeslag til tv-skærm med gasfjeder og en enkelt arm gør det muligt at placere skærme eller fjernsyn i en perfekt vinkel, mens man holder skrivebordet ryddeligt. Beslaget kan holde en skærm eller et fjernsyn på 13"-27". Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 329

Dette robuste vipbare TV-ophæng kan anvendes til sikkert at montere dit TV til væggen.

Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 249
Se priser og info på nettet
Logo