Værktøjstasker

Filter

Viser 1–12 af 77 resultater

Denne kompakte BAHCO værktøjstaske har mange lommer, rum og elastikker, så du kan holde fin orden i et bredt udvalg af værktøj og transportere dem nemt. Den har også en hård bund, en polstret skulderrem og lynlåse for nem betjening. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 805
Denne bærbar- og værktøjstaske fra BAHCO vil med sit store, polstrede rum, aftagelige sidesektioner og mange værktøjslommer holde både din bærbar og dine værktøjer sikre og velorganiserede. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 1,113
Denne kompakte og åbne BAHCO-elektrikerværktøjstaske har mange lommer, rum og elastikker, så du kan holde fin orden i et bredt udvalg af værktøjer og nemt transportere dem. Den har også et blødt håndtag og en polstret skulderrem, der gør den nem at bruge. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 807
BAHCO værktøjsbælteposen til elektrikere er en ideel løsning til at holde dine mest anvendte værktøjer og tilbehør praktisk og pænt organiseret under arbejdet. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 499
BAHCO værktøjsbælteposen til elektrikere er en ideel løsning til at holde dine mest anvendte værktøjer og tilbehør praktisk og pænt organiseret under arbejdet. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 438
Denne BAHCO universal værktøjsbæltepose er en fantastisk løsning til nemt at bære dit værktøj. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 477
BAHCO-hammerholderen til dit værktøjsbælte er en god løsning til at transportere din hammer sikkert og bekvemt. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 271
BAHCO-hammerholderen til dit værktøjsbælte er en god løsning til at transportere din hammer sikkert og bekvemt. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 197
BAHCO universal værktøjsbæltehylsteret er en fantastisk løsning til nemt at bære dit værktøj. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 418
BAHCO universal værktøjsbæltehylsteret er en fantastisk løsning til nemt at bære dit værktøj. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 329
Denne BAHCO værktøjstaske er en god løsning til at organisere og nemt at transportere dine værktøjer. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 570
Denne BAHCO værktøjstaske er en god løsning til at organisere og nemt at transportere dine værktøjer. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 465
Se priser og info på nettet
Logo