Varmeplader til drikkevarer

Filter

Viser alle 4 resultater

Denne vinvarmer har en stor kapacitet på 15 liter, hvilket gør den ideel til professionelle cateringvirksomheder eller dagligt brug. Den er forsynet med en vandstandsmåler, en temperaturregulator og beskyttelse mod tørkogning for den bedste sikkerhed. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 539
Denne vinvarmer har en stor kapacitet på 15 liter, hvilket gør den ideel til professionelle cateringvirksomheder eller dagligt brug. Den er forsynet med en vandstandsmåler, en temperaturregulator og beskyttelse mod tørkogning for den bedste sikkerhed. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 669
Denne vinvarmer har en stor kapacitet på 40 liter, hvilket gør den ideel til professionelle cateringvirksomheder eller dagligt brug. Den er forsynet med en vandstandsmåler, en temperaturregulator og beskyttelse mod tørkogning for den bedste sikkerhed. Gratis levering Leveringstid: 5 dage.
kr. 769
Denne vinvarmer har en stor kapacitet på 40 liter, hvilket gør den ideel til professionelle cateringvirksomheder eller dagligt brug. Den er forsynet med en vandstandsmåler, en temperaturregulator og beskyttelse mod tørkogning for den bedste sikkerhed. Gratis levering Leveringstid: 4 dage.
kr. 769
Se priser og info på nettet
Logo